Wij maken u steenrijk!

Voor welke werkzaamheden kunt u nu exact terecht bij Bestratingsbedrijf Bladel? We zijn voornamelijk actief in het aanleggen van geheel nieuwe bestratingen, herbestratingen, machinaal bestraten, de aanleg van riolering & grondwerk.

Is uw straatwerk door bijvoorbeeld gebruik of invloed van het weer toe aan een renovatie? U kunt bij Bestratingsbedrijf Bladel terecht voor compleet nieuwe bestratingen, maar ook kunnen wij uw eigen materiaal hergebruiken.


Bestratingsbedrijf Bladel denkt aan de toekomst. Daarom zijn wij actief met machinaal bestraten. Door de toepassing van machinaal bestraten zijn wij in staat om projecten van grote omvang te voldoen en te werken op een gezonde en efficiënte manier.


Tevens kunt u bij Bestratingsbedrijf Bladel terecht voor diverse werkzaamheden omtrent riolering. We kunnen oude leidingen verwijderen, maar ook nieuwe riolering installeren.

Ook voor grondwerk bent u bij Bestratingsbedrijf Bladel aan het juiste adres. Grondwerk, ofwel voorbereiding van de ondergrond van bouwwerk, omvat het opbreken van verhardingen, grond en graafwerkzaamheden.